Upisi

Općenito o našim programima, upisima i terminima treninga

Termini svih naših skupina (osim natjecateljskih) se odvijaju 2 puta tjedno po sat vremena u popodnevnim i večernjim satima. Ako želite odabrati termin treninga za Vaše dijete najbolje bi bilo kontaktirati trenere telefonski te uz njihovu pomoć odabrati termin koji je najbolji za Vaše dijete ali i koji je usklađen s Vašim dnevnim obvezama!
Budući da imamo puno skupina (naša 2 gimnastička kluba broje oko 600 djece) koje su raspoređene prema dobi ali i prema sposobnostima i napretku djece, naš sustav funkcionira tako da kada treneri uvide da bi dijete trebalo promijeniti grupicu (odnosno prijeći u napredniju, samostalniju,stariju,...itd.) obavljaju razgovor s roditeljima te u skladu s njihovim obvezama dogovaraju termin nove, naprednije grupice u kojoj će Vaše dijete nastaviti trenirati! Tako da se prelazak ili stavljanje u višu skupinu nerijetko događa više zbog napretka djeteta nego zbog dobi u kojoj je dijete.

Ono što nam je najbitnije je da se vidi konstantan napredak djeteta u tjelesnom razvoju i gimnastičkim vještinama usklađen sa srećom i zadovoljstvom koje mu pružaju treneri i društvo iz njegove SKUPINE!

Želimo da Vaše dijete osjeća našu dvoranu kao svoj drugi dom a i naše trenere kao svoje druge roditelje! :-)
Upise u naš gimnastički klub vršimo tijekom cijele godine!

Treninzi se odvijaju 2 puta tjedno po sat vremena.
Slobodno nam se, bez ikakve obveze možete najaviti na probni trening kako bi Vaše dijete vidjelo našu dvoranu, upoznalo se sa svojim budućim trenerima i ostalom djecom - našim već postojećim članovima te odlučilo o eventualnom upisu u našu školu gimnastike.

Osijek

098 215 590 (trener Goran)
091 5054 819 (trener Saša)

Zagreb

091 5222 565 (trener Nenad)

Linkovi za upise i registraciju članova

Pratite naše novosti

Društvene mreže