A - Program

Program vrhunske sportske gimnastike

Visokospecijalizirani program za najtalentiraniju djecu, koja su sposobna prihvatiti zahtjeve složenih i napornih svakodnevnih gimnastičkih treninga koji se nako nekoliko godina treniranja održavaju i dva puta dnevno.

Sportska gimnastika

Sportska gimnasitka je visoko sofisticirani sport koji pored dobrih fizičkih predispozicija i motorike pojedinaca, zahtijeva i izuzetnu sposobnost koncentracije i koordinacije pri savladavanju složenih gimnastičkih elemenata. Selekcija se u pravilu vrši u predškolskom uzrastu, poslije provedenog perioda treninga u gimnastičkoj početnici 1 i 2. Program obuhvaća ograničen broj najtalentiranije djece.

Trenerski tim u našem klubu raspolaže s visokim stupnjem referentnog znanja i iskustva u trenažnom procesu i sposoban je talentiranu djecu dovesti do najvećeg sportskog uspijeha. O tome svjedoče i rezultati naših najistaknutijih natjecatelja, kao i uspijesi najnovije generacije naših kadeta i juniora.

Zagreb

Za polaznike ovog programa ustrojen je 2010. godine Centar gimnastičkih sportova Inova Gim Zagreb, novi vrhunski specijalizirani gimnastički centar u Zagrebu, s najmodernijim gimnastičkim spravama. Ovaj će program snažno zaživjeti kroz nekoliko godina, nakon rada s selektiranim djevojčicama i dječacima u našem novom gimnastičkom centru u Zagrebu.

Za sve informacije i kontakt: Nenad Solar, glavni trener 091/522 25 65

Osijek

Za polaznike ovog programa ustrojen je 2005. godine centar gimnastičkih sportova Inova Gim Osijek, prvi vrhunski specijalizirani gimnastički centar u Hrvatskoj, s najmodernijim gimnastičkim spravama i pomoćnim trenažerima.

Za sve informacije i kontakt: Saša Solar, voditelj škole vrhunskog programa 091/505 48 19

Pratite naše novosti

Društvene mreže