O nama

GK Inova Gim je klub s višegodišnjom tradicijom stvaranja vrhunskih gimnastičara

Dobrodošli u
GK INOVA GIM

Gimnastički klub Inova-Gim Osijek osnovan je 2005. godine prilikom proslave prvog gimnastičkog društva u Hrvatskoj, Gombalačkog društva Osijek, osnovanog 1865. godine. Kroz primarnu gimnastičku djelatnost klub nastavlja unapređivati dostignuti nivo osječkog gimnastičkog sporta, kako u vrhunskom sportskom stvaralaštvu, tako i u raznovrsnim oblicima gimnastičkog sportskog pokreta, uključujući i bazičnu sportsku gimnastičku školu, kao najznačajniju početnu bazu za sve ostale sportove

Moderni gimnastički centar

Klub djeluje u Centru gimnastičkih sportova u Osijeku, prvom modernom gimnastičkom centru u Hrvatskoj, na adresi: Zeleno polje 30. Ustrojila ga je i uredila tvrtka Gim Sport Osijek. Na 1000 m2 površine u prozračnom prostoru od 9000 m3 smještene su najmodernije gimnastičke sprave za mušku i žensku sportsku gimnastiku, kao i specijalna oprema za dječju igraonicu. Tu je i značajan sadržaj drugih raznovrsnih pomagala za sportsku edukaciju, kao i 3 velika trampolina. Posebno ističemo 3 gimnastičke jame dimenzija: 15x3x1,2m, 10x3x1,2m i 5x3x1,2m sa spužvastim elementima i strunjačama.
2009. godine u centru gimnastičkih sportova postavljena je najmodernija i najveća a-testirana visoka stijena za penjanje, koja je obogatila sportske sadržaje ovog sportskog centra.
U dvorišnom prostoru nalazi se ljetno vježbalište - prostor s umjetnom travom, dimenzija 40x4m, na kojeg se može postavljati odgovarajuća gimnastička oprema.

INOVA GIM promo video

Gimnastičke aktivnosti

Rekreativni program

Natjecateljski program

Rekreativni program

Rekreativni program

GK Inova Gim

Nenad Solar
Nenad Solarpredsjednik
Saša Solar
Saša SolarSportski direktor
Goran Solar
Goran SolarTajnik

INOVA GIM u brojkama

Za uspješnu višegodišnju klupsku tradiciju zaduženi su redom svi od trenera do članova i njihovih roditelja. Upoznajte našu gimnastičku obitelj...
0
ČLANOVA
0
Trenera
0
Centra
0
PROGRAMA

Zašto postati naš član?

U našem klubu rade treneri koji posjeduju višegodišnje iskustvo u stvaranju vrhunskih gimnastičara, a među njima se ističe naš osnivač Nenad Solar koji je trenutno i član tima trenera muške gimnastičke reprezentacije Hrvatske.

Tradicija

Vlastita dvorana

Stručni treneri

Vrhunski gimnastičari

Pratite naše novosti

Društvene mreže