Bazična škola gimnastike

Gimnastički pogram za za djevojčice i dječake od 7 godina nadalje

Image
Provodi se dva puta tjedno po sat vremena u mješovitim ili muškim,odnosno ženskim grupama s kojima rade dva do tri profesionalna trenera. U okviru ovih programa djeca uz razvijanje koordinacije, snage i rastezljivosti rade na zahtjevnijim gimnastičkim elementima koje kombiniraju u vježbice na različitim spravama te ih usavršavaju i pripremaju za klupska natjecanja i pokazne treninge koji se provode dva puta godišnje! Bitno nam je da si djeca u okviru svojih pojedinačnih trenutnih znanja, mogućnosti i napredaka postavljaju nove ciljeve i zadatke kojima će težiti u idućem trenažnom razdoblju.

**Prolazak kroz našu sportsku školu nije samo škola gimnastike nego i učenje razvijanja radnih navika, postavljanja ciljeva te ostvarivanja istih koje će svakom djetetu dobro doći u svim budućim aktivnostima obvezama koje će ga pratiti tijekom života bile one sportske ili ne!

A bazična gimnastička znanja su preduvjet za bavljenje bilo kojim drugim sportom koji će Vaše dijete u budućnosti možebitno odabrati osim gimnastike!

Kontakt

Osijek

Goran Solar
+385 98 215 590
Klara Findrik
Klara Findrik

Zagreb

Nenad Solar
+385 91 5222 565

Pratite naše novosti

Društvene mreže